Hát Balázs, nem is tudom...
Grat, igazán szép helyezés, egyszer hátha nekem is összejön. A többieknek is grat, biztos nagyon jó volt, majd jövőre talán én is elmegyek.
... én a sötét nedveseket erőltettem több-kevesebb sikerrel. Volt egy fél óra, amikor azt hittem meg is találtam a tökéletes csalit, technikát és helyet. Azt jött két óra, amikor bebizonyosodott, hogy egyik sem az Azt hiszem nincs annál megalázóbb, mikor egy halom 40 cm körüli domi vadul eszik valamit a felszínről én meg még csak azt se tudom elérni, hogy megnézze, amit nekik dobálok. Hát igen a Káló csak erős idegzetűeknek való... Ja és ezúton szeretnék a elnézést kérnia Bogaras testvéreimtől, hogy nem erőltettem a Szent Polibogarat és ezáltal nem tudtam megszorongatni a Bihari fenoméneket
Cs-Fíl dö bogárpóver!-B
kemeny peca volt kemeny elobulival , koszi jo volt .... most tenyleg kihoztam a maximumot , ennel tobbet akkor sem ha fejreallok , ez tuti ...
akit erdekel es nem volt ott egy 9' 5/6 pfluegger bakelit bottal pecaltam amit a medalist szettel vesztegettek anno , vmi sexpir zsinorral , , egy rongy orsoval ... a nyero legy a polibogar volt massal nem fogtam halat ... 1(32cm) kis balin es 9(29-49cm , 4db volt 40+asszem) domi kerult lemeresre...
a 2 legkissebb halam nem fotoztam le de a tobbit igen , viszont mikor tegnap leakartam menteni a laptopra a fotokat beszart a memoriakartya , ugyhogy egy darab fotom se maradt mert szerencsere moovoltam oket ... ha minden igaz Pupa feldob valahova par fotot a 49es domival , jelen volt az akasztastol a kecsenriliizig ... aztan a tobbiek dobjanak mar fel par kepet pliiz mert lementenek parat emlekbe ...
amennyire lejott nekem mindenki masal fogott halat, mert hal volt rendesen ... jo volt , kicsit meg izomlazam van , na nem a ketrecharctol hanem a bakelittol de megerte ...
koszi es gratula mindenkinek ! ahogy BlackJack mondana " ez nagyon ott volt teso ! " ...
lehet iden meg talalkozunk
Köszönet mindenkinek aki résztvett a mulatságon.Bár a ketrecharcos amazon szerint buzis a kézfogásom jól éreztem magam. Monitortól lehet telefonszámszerző tanácsokat kérni.
A medve okos élőlény. Ha álmos alszik de ha nem ,nem.
Szeretnék KŰszönetet mondani :
Katkának a Rendezésért/Polóért/Mindenért,
Sanyinak még egyszer a babgulyás miatt csütörtökön
Grizzlynek a fuvarért/vizért/stb
Pubinak, Sanyinak és a többieknek a Zenéért
Csonginak mert nem hagyott kiszáradni
Atyának mert rábeszélt hogy elvigyük hattyú úrat /megemlékezés Jimmy-re/meg sok minden más
_Sanyának mert Olyan kedves arca van és biztos Jó ember/és mert kivitt a Kálló partra és hagyott aludni
Monitornak mert főzött nekem kávét
Etinek a sörért/vízért
És mindenkinek aki ott volt és jelenlétével emelte a Show fényét
Jövőre ugyan itt
Katka, a pénteki érkezőknek ugye lesz "kitelepült" napijegyváltási lehetőség az FF-tanyán?
Vagy előre meg kell váltani a boltban mindenkinek?
A programra benevezek!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
"A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért, amik vagyunk."&
+ egy ember.
nem nevez, csupán megfigyel, és lelkesedik.
Sajnos csak szombaton tudunk csatlakozni.
Holnap járok Újfaluban meg tudom venni a napijegyet előre?
Nem szeretném a csonka napot még a jegy utánni futkosással tölteni.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
"A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért, amik vagyunk."&
gerillafly.blogspot.com/2010/07/iii-fish-fantom-kulegyes-kupa-2010.html
Köszi Pubi a beszámolót.
http://gerillafly.blogspot.com/
Csokinyuszik!!!! ( ha már hattyú úr)
Valaki toljon már át a mail címemre olyan képet amin látható vagyok , kéne profilképnek ( a suttyó pózer
)
Balázs Zoltán, Budapest
Hát Balázs, nem is tudom...

Grat, igazán szép helyezés, egyszer hátha nekem is összejön. A többieknek is grat, biztos nagyon jó volt, majd jövőre talán én is elmegyek.
... én a sötét nedveseket erőltettem több-kevesebb sikerrel. Volt egy fél óra, amikor azt hittem meg is találtam a tökéletes csalit, technikát és helyet. Azt jött két óra, amikor bebizonyosodott, hogy egyik sem az
Azt hiszem nincs annál megalázóbb, mikor egy halom 40 cm körüli domi vadul eszik valamit a felszínről én meg még csak azt se tudom elérni, hogy megnézze, amit nekik dobálok. Hát igen a Káló csak erős idegzetűeknek való... Ja és ezúton szeretnék a elnézést kérnia Bogaras testvéreimtől, hogy nem erőltettem a Szent Polibogarat és ezáltal nem tudtam megszorongatni a Bihari fenoméneket 
Cs-Fíl dö bogárpóver!-B
Gratulálok a győzteseknek
hali mindenkinek !
kemeny peca volt kemeny elobulival , koszi jo volt .... most tenyleg kihoztam a maximumot , ennel tobbet akkor sem ha fejreallok , ez tuti ...
akit erdekel es nem volt ott egy 9' 5/6 pfluegger bakelit bottal pecaltam amit a medalist szettel vesztegettek anno , vmi sexpir zsinorral , , egy rongy orsoval ... a nyero legy a polibogar volt massal nem fogtam halat ... 1(32cm) kis balin es 9(29-49cm , 4db volt 40+asszem) domi kerult lemeresre...
... ha minden igaz Pupa feldob valahova par fotot a 49es domival , jelen volt az akasztastol a kecsenriliizig ... aztan a tobbiek dobjanak mar fel par kepet pliiz mert lementenek parat emlekbe
...
de megerte ...

a 2 legkissebb halam nem fotoztam le de a tobbit igen , viszont mikor tegnap leakartam menteni a laptopra a fotokat beszart a memoriakartya , ugyhogy egy darab fotom se maradt mert szerencsere moovoltam oket
amennyire lejott nekem mindenki masal fogott halat, mert hal volt rendesen ... jo volt , kicsit meg izomlazam van , na nem a ketrecharctol hanem a bakelittol
koszi es gratula mindenkinek ! ahogy BlackJack mondana " ez nagyon ott volt teso ! " ...
lehet iden meg talalkozunk
http://mulegyezes.blogspot.com/
Gratulálok a szervezőknek, a dobogósoknak és természetesen mindenkinek, aki részt vett.
Sajnálom, hogy nem lehettem ott, de MAJD A GARAMON!!!!
Apropó, póló maradt-e bá' egy? KŰne nékem.

Köszi.
A folyó legnagyobb hala úgy válik azzá, hogy nem fogják ki !
Domi...nagyrészt. Egy-egy balin, meg asszem 2 jász.

Meg lehet nézni, hogy milyen átlaggal fogtunk...36-38 centi
"...én még nem láttam és azt se tom, hogy kell jegyet venni, de állítólag csikorogva folyik a víz a domik közt." Mand
Sajnálom hogy nem tudtam elmenni!
Megtudhatjuk milyen halak kerültek műlégyre?
A folyó legnagyobb hala úgy válik azzá, hogy nem fogják ki !
Én is nagyon jól érezetm magam.
Remélem még lesz hasonló!
Köszönet mindenkinek aki résztvett a mulatságon.Bár a ketrecharcos amazon szerint buzis a kézfogásom
jól éreztem magam.
Monitortól lehet telefonszámszerző tanácsokat kérni.
A medve okos élőlény. Ha álmos alszik de ha nem ,nem.
Borbás Zoltán Szentendre.
legnagyobb hal: 49cm
legnagyobb hal: 46cm
legnagyobb hal: 41cm
A verseny legnagyobb halát Munkácsy László fogta. (56cm)
Gratulálok!
Ui.: Benyusról se feledkezzünk meg, aki lazaccá füstölte az afrikai harcsákat. Nyam-nyam.
Szeretnék KŰszönetet mondani :

mert főzött nekem kávét
Katkának a Rendezésért/Polóért/Mindenért,
Sanyinak még egyszer a babgulyás miatt csütörtökön
Grizzlynek a fuvarért/vizért/stb
Pubinak, Sanyinak és a többieknek a Zenéért
Csonginak mert nem hagyott kiszáradni
Atyának mert rábeszélt hogy elvigyük hattyú úrat /megemlékezés Jimmy-re/meg sok minden más
_Sanyának mert Olyan kedves arca van és biztos Jó ember/és mert kivitt a Kálló partra és hagyott aludni
Monitornak
Etinek a sörért/vízért
És mindenkinek aki ott volt és jelenlétével emelte a Show fényét
Jövőre ugyan itt
Balázs Zoltán, Budapest
....ha nekem nem jut akkor nem is viszek két rekesz házi sört holnap estére
Aki a természetet szereti rossz ember nem lehet..... csak tekergő...
Sajnalattal tudatom, hogy nem tudok resztvenni, anyagi okok miatt(kesik a fizetes) :( A franc essen ebbe a vadkapitalista tarsadalomba...
Work is for people who don't know how to fish.
Itt porzik a töltés.
Vízállás meg nem lényeges.
A Kálló mindig jó.
Lenne nehany kerdesem: Arrafele is sok eso lett? Milyen a vizallas? stb
Elore is koszi a valaszt.
Work is for people who don't know how to fish.
Pénteken kint tudtok váltani napijegyet.
Katka, a pénteki érkezőknek ugye lesz "kitelepült" napijegyváltási lehetőség az FF-tanyán?
Vagy előre meg kell váltani a boltban mindenkinek?
A
programra benevezek!
Cöc!
Megfigyelni simán lehet.
A zöld nyilacskánál lehet napijegyet venni.
(Fish-Fantom pecabót)
maps.google.com/maps
Mindenki!
Aki részt akar venni a pénteki dobáláson az jelezzen.
A közteherviselés mértékének megállapításának ürügyén.
+ egy ember.
nem nevez, csupán megfigyel, és lelkesedik.
Sajnos csak szombaton tudunk csatlakozni.
Holnap járok Újfaluban meg tudom venni a napijegyet előre?
Nem szeretném a csonka napot még a jegy utánni futkosással tölteni.
Ajándék csónak ne nézd a lapát !
Bolyki Tamás Recsk
ókéj! vettem!
azért ha marad számítsatok rám
"úr isten! mit tettem!?"
ÁÁÁ mada!
Bocsi, de több pólót már nem tudok intézni.
Így most neked mondom azt, hogy ha marad, akkor kapsz. Méretet nem tudom garantálni.
én is bepofátlankodhatnék egy L-esért.
fecóval küldöm az árát!
"úr isten! mit tettem!?"
XL, ha marad. És köszönet. Égeti majd a testem, amiért nem voltam ott. Megint. De nagyon tetszik.
Köszönet.
"Na akkor még azt jegyezzétek meg: a jó dubbing csak a kosorrú, lógófülű, angóra baknyúl szőréből készülhet!"
1500.- lesz a póló.
Milyen méret kell kájli?
Nyaraláshoz jobban illik ez, mint a tücskös.
Pont most vettem meg a pólókat, és üresre vágtam a boltot.
Ha marad ki, akkor megkapod.
Amúgy sárga póló lesz fekete mintával.
Aki nyaral az vehet CSAK PÓLÓT, csókolom?
"Na akkor még azt jegyezzétek meg: a jó dubbing csak a kosorrú, lógófülű, angóra baknyúl szőréből készülhet!"